maandag 25 augustus 2014

De weg naar de hel…

is geplaveid met goede voornemens zegt het spreekwoord. J

Zo ook bij mij dus maar deze keer was ik echt van plan om mijn Bella Garden te gaan dubbelen en doorquilten. Hij lag al zooooo lang te wachten.

20130602_110851

Twee weken terug had ik de tussenvulling bij Aztec Rose in Zwijndrecht gekocht. Eigenlijk ging ik er heen om wat Homespuns af te halen – ik miste wat nummers en daar waren ze nog op voorraad (en tegen een aardige prijs ook nog!), maar als je daar binnen komt, lijkt het wel luilekkerland. We zijn daarna nog aan de Merwede gaan lunchen, het was toen nog lekker weer……

20140813_145014

De gestreken achterkant lag al op mijn tafel, de tussenvulling was ook al geplaatst en toen… toen ik de top erop wilde leggen, kon ik niet meer terug omhoog. Echt? Ja écht! Aaach sielig! Ja best wel eigenlijk, want het ging niet geheel pijnloos.

Wat nu? Ik had al zo lang niets aan quilten gedaan (maanden!) en ik had me er zo op verheugd om vandaag gezellig op mijn werkkamer te vertoeven. Maaaaar, niet getreurd. Toen ik bij Aztec Rose was had ik met behulp van Ingrid een aantal batiks uitgezocht die ik écht, nee heus echt niet in mijn collectie had. Een hele tijd terug vond ik een erg mooie foto (die ik nu natuurlijk nergens meer kan vinden) op internet, van een bergdorpje (ik denk in Italië\) die ik zooooo mooi vond dat ik meteen besloot om daar nog eens iets mee te gaan doen. Gelukkig had ik hem meteen geprint, en aan de hand van deze foto heb ik nog wat batiks uitgezocht.

20140825_161434

En daar ga ik nu dan maar aan beginnen. Het is tweede keus (duh!) maar ach, je doet het er maar mee. De achtergrond is klaar, ik heb de hele boel al getekend, nu eens kijken hoe ik dit alles het best kan overbrengen. Maak ik een impressie, dus alleen met kleuren, of maak ik een natuurgetrouwe afbeelding, ook nog zo’n dilemma!

Daar ga ik nu maar eens goed over na denken, dat kan trouwens ook zittend en zelfs liggend!

Tjuuuuuus

Mac